Spoštovani!

Na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020-/2 in odredbe ministrstva za zdravje ter okrožnice MIZŠ je začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah in vrtcih od ponedeljka, 16. 3. 2020 dalje.

Jutri se pouk in dejavnosti v vrtcu odvijajo po utečenem urniku. V kolikor presodite, da svojega otroka ne bi želeli poslati v vrtec ali šolo, vas prosimo, da za vrtec to sporočite vzgojiteljici v vaši skupini na njihov službeni mail:

Urška Preložnik urska.preloznik@vrtec-crna.si

Cecilija Piko cecilija.piko@vrtec-crna.si

Mateja Špeh mateja.speh@vrtec-crna.si

Mira Pušnik mira.pusnik@vrtec-crna.si

Eva Jelen eva.jelen@vrtec-crna.si

Irena Založnik irena.zaloznik@vrtec-crna.si

Za učence velja isto, vendar za njih sporočilo pošljete v eAsistentu razredniku. Prosim ne pozabite odjaviti prehrane (zajtrk, malica, kosilo).

Od ponedeljka, 16. 3. 2020 dalje, vam bomo vse potrebne informacije posredovali prek šolske spletne strani in tudi na šolski FB strani. Navodila za delo od 1. do 5. razreda vam bomo posredovali prek e Asistenta, zato prosimo, da si vklopite vsaj osnovni paket (zastonj), da boste imeli informacije. V kolikor nimate prijavne (GDPR) kode, jo bomo jutri (petek) dali vašemu otroku. Zahtevo po GDPR kodi pošljite na e-naslov: nejc.gerdej@os-crna.si.

Učence od 6. do 9. razreda bomo seznanili kako bo potekal pouk na daljavo. Prosili bi, da v kolikor nimate računalniške opreme (klasični računalnik, prenosnik ali tablica), da nam sporočite. Ravno tako bi želeli od vas podatek, če slučajno nimate možnosti za internetno povezavo. Vse te podatke posredujte čim prej, najbolje jutri (petek) tekom dneva, dokler so učenci še tukaj na e-naslov ravnateljice: romana.kosutnik@os-crna.si .

V primeru, da boste zaradi zaprtja šole in vrtca imeli v težave z varstvom otrok, vas prosimo, da nas o tem obvestite na naslov ravnateljice.

Prosimo, da sledite našim objavam na šolski spletni, prek eAsistenta in FB strani.

Hvala za razumevanje.

Romana Košutnik, ravnateljica